► Jeg har lavet en podcast!!

► Jeg har lavet en podcast!!


Hej derude – – Der er noget, som jeg rigtig gerne vil fortælle jer i dag – – fordi siden slutningen af august, der har jeg gået og arbejdet på et hemmeligt projekt. Et projekt som jeg har troet de sidste par uger, at det skulle bare launches med det samme. Jeg skulle bare have det afsted til jer, så i kunne se det, så i kunne opleve det. Men der har bare hele tiden været en teknisk ting, som har gjort, at jeg ikke har kunnet få det fyret afsted endnu. Det, som det her drejer sig om, det er en podcast! En podcast som jeg virkelig har gået og slidt med, brugt al min tid på lige siden august – – Stået rigtig tidligt op, gået sent i seng, for at kunne få launchet så hurtigt som overhovedet muligt. Og den dag er I DAG. Værsgo’ derude! Her er min podcast! Den hedder MindCast, og jeg glæder mig afsindig meget, til og høre hvad i synes om den – – Høre jeres feedback på, hvad der kan gøres bedre, så jeg kan få udviklet mere på den. Det er sådan set bare en podcast om personlig effektivitet – – Altså hvordan vi kan få mere styr på vores tid og få mest muligt ud af vores 24 timer, vi har i døgnet. Handler blandt andet også om søvn og kost og motion – – I forbindelse med, hvad det vil sige, og hvad for en afgørende effekt det har på vores mentale performance. Jeg har f.eks. en masse gæster med inde i mit show, hvor vi snakker om de her ting og om deres hverdag – – Det kan være nogle topchefer, iværksættere og konsulenter – – Alle mulige forskellige historier har de her altså, som de kan dele, for at vi får et bedre syn på – – Hvad man kan gøre for at blive mere effektiv selv med sit studie, med sine afleveringsopgaver i gymnasiet – – Eller med sit arbejde selvfølgelig. Det var det, det var nyheden – jeg har virkelig glædet mig i lang tid, for at kunne fyre det her afsted til jer. Så tusind tak fordi i gad at høre det. En anden nyhed er, at alt det her bliver launchet på viuminspires.dk som er blevet fuldstændig lavet om – – Altså der er blevet fuldstændig redesignet – – Der er kommet nogle farver på, det er ikke ligeså stilrent og fint, men heller ikke lige så tørt mere – – Som det var før. Så der er jeg rigtig glad, for at kunne have samarbejdet med min webdesigner Magnus – – Som har været fænomenal i det her projekt også – – Og har kunnet – selvom der har været en masse slid omkring at få podcasten indover – få den til at virke – – Har været kanon til, at få det til at lykkes. Så det var det, jeg rigtig gerne ville fortælle jer derude. Ja – tusind tak fordi i gad at lytte med, jeg håber i går ind og tjekker det ud med det samme – – Inde på viuminspires.dk/mindcast – og de links kommer selvfølgelig til at være i beskrivelsen af den her video. (trækker vejret, lol) Så det var det! Tusind tak – jeg håber også at i vil subscribe selvfølgelig til det – og lytte med uge for uge – – Hvor der vil komme et nyt afsnit. Lige nu der vil jeg anbefale, at I starter med at lytte til det afsnit der hedder Pilot, som bare er afsnit 000 – – Varer kun 45 sekunder, hvor jeg fortæller en lille smule om, hvad det er, den her podcast går ud på – – Ellers så starter det med 001’eren med Eric Ziengs, og efterfølgende 002’eren med Halfdan Timm – Begge to eksperter på personlig effektivitet – – og jeg håber virkelig i vil gå ind og lytte til dem lige nu med det samme. Ellers var der ikke andet end tusind tak fordi at I at lytte med – – Oh my god, jeg har det allerede meget bedre over at kunne fortælle jer det her og launche det her med jer – – For der er virkelig gået nogle dage nu, hvor jeg er gået og ventet på det her moment. Så tusind tak fordi i gad at lytte med, og tusind tak fordi i gad at se den her video. Ha’ en helt fantastisk dag. Peace out. Øøh upsi-dupsi – Jeg glemte sørme lige at sige – – at den her podcast selvfølgelig også kan findes på podcast app’en, fordi den selvølgelig også ligger på iTunes. Så gå ind på jeres telefon lige nu inde under podcast app’en på telefonen, hvis i har en iPhone. Og find den – og søg på MindCast, og så finder i MindCast – lige der – SES

3 thoughts on “► Jeg har lavet en podcast!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *